Bringer brands og mennesker sammen gennem uforglemmelige oplevelser

Activation: /aktɪˈveɪʃ(ə)n/
Activation handler om at skabe den perfekte oplevelse for brands, som engagerer, forbinder og gør indtryk på forbrugeren.
Vores activation services

sml-hellmanns

Kreative koncepter

Ideer er kernen til alt, vi laver, og det at skabe det helt rigtige koncept for dit event eller PR-stunt, kan være forskellen mellem succes og flop.

sml-pop-up

Pop-up events

Pop-up events har den unikke mulighed for at skabe en tidsbegrænset og unik oplevelse for alle inviterede og forbipasserende personer.

sml-hbo

Guerilla oplevelser

Grundet vores navn og historie er dette en af vores favoritter. Guerilla handler om at bryde med den konventionelle rutine og kontekst af byrummet. Vores budskab holder stik. Stol på os.

sml-choice

Interessent events

Activation kan være at samle de helt rigtige personer omkring unikke oplevelser for interne formål. Vi har en hel del erfaring med at sammensætte skræddersyede events & workshops.

sml-magnum2

Influencer samarbejder

Der er betydelig værdi i at co-create og co-hoste med de rette individer. Samarbejder er en fantastisk måde, hvorpå man kan udnytte nye og spændende fællesskaber.

sml=sampling

Sampling

Sommetider er målet at få dine produkter i hænderne på de rigtige mennesker. Sampling er en simpel men effektiv måde at vinde folks hjerter på.

ideereksekvering

Vores kompetencer spænder bredt, hvilket gør det muligt for os at servicere dit brands behov fra start til slut. Vi håndterer alt fra koncept, koordinering, samarbejder og crew hele vejen til kommunikation.

Planlægning

Konceptudvikling

Ideer får vores verden til at køre rundt. Vi skaber koncepter, der skærer igennem til målgruppen, løser forretningsmål og bygger brand relationer med dine kunder. Et solidt koncept er halvdelen af kampen!

Eventplanlægning

Du kan efterlade al planlægning af dine events i vores hænder. På denne måde kan vi være på toppen af alle detaljer og sørge for, at alting kører på skinner.

Samarbejder

Vi specialiserer os i at matche dit brand med de perfekte samarbejdspartnere, hvad enten det gælder sponsorater, influencers, festarrangører osv.

Produktion

Koordinering og logistik

Vi håndterer al logistik, planlægning og koordinering af hele oplevelsen. Så kan du læne dig tilbage og slappe af eller fokusere på andre ting, imens vi sikrer os, at alt kører, som det skal.

Materiale & udstyr

Vi arbejder med en masse forskellige leverandører, så vi kan imødekomme jeres ønsker og behov. Materialer, udstyr, you name it! Bare giv os et kald!

Lokationer og tilladelser

Vi har stor erfaring med at sikre og facilitere events på den bedst mulige måde - hvad enten det gælder om at få de rigtige tilladelser eller lokationer i hus til det, du ønsker at lave.

Promovering

PR / Presse

Activation behøver ikke nødvendigvis kun at være en oplevelse for de, der er til stede - der er altid en god historie at fortælle og vise både under og efter en activation. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med dette.

Produktion af content

Vi skaber ideer, der rækker længere end den fysiske oplevelse. Vores content team er til stede for at indfange stemningen og konvertere den til engagerende og delevenligt indhold.

Sociale medier

Lad os se ud over rent indhold. Hvad med live broadcasting? Lokations-baserede Snapchat briller? Vi har mange esser i ærmet for at gøre sociale medier til en del af din tilstedeværelse.

Lad os aktivere dit brand

maria-full

MARIA Zuschlag

Ansvarlig for Activation

Kontakt mig for en snak om aktivering af dit brand. Venligst udfyld formlen forneden og jeg vender tilbage til dig inden for 24 timer.

Snak med os om brand activation