Vi hjælper brands med at tage et standpunkt for deres værdier og løse forbrugernes problemer.

Fokus - vi er specialister på mange områder. Her er nogle af dem.

Marketingstrategier

Vi har bred erfaring med at bygge strategier for digitale og sociale medier til nogle af Verdens største brands. Vi håndterer det hele - fra målgruppeprofilering, personaopbygning og -lokalisering til kommunikation, valg af platforme og målsætninger.

Større Kampagner

Ideer er vores visitkort. Vi arbejder med ambitiøse klienter, som er dygtige til at råbe højt om deres værdier og kører kampagner, der repræsenterer, hvad de står for.

Brand-aktivering

Aktivering ligger i Revolts DNA og vores dedikerede activation-team producerer fremragende brandoplevelser på tværs af landet. Fra samples til guerillastunts og events.

Kreative Kompetencer

Vi har et team af ekstremt talentfulde, kreative individer, som tilbyder alt fra design, ux & ui, udvikling, video produktion, animation, fotografi og alt der imellem.

Content Marketing

Fra gigantiske ikke-brandede platforme for globale hotelkæder til skarpe, effektfulde videoserier for nationale mediekanaler, spænder vores erfaring bredt inden for content marketing. At forstå, hvordan man er konceptuelt relevant, er nøglen til at vinde forbrugernes hjerter.

Analyse

Analyse og processen, hvorpå vi måler og observerer resultater, ligger Revolts hjerte nært. Både når det handler om at informere eller optimere. Vi dækker alt fra web til medier, seo og mere - analyse er grundlaget for vores kreativitet og læring.

Vores arbejde

Vi leger i atmosfæren skabt af kollisionen mellem data, kreativitet og teknologi. Dette hjælper os til at udvikle sofistikerede koncepter til en specifik målgruppe, hvilket tillader vores brands at skære gennem den massive mængde content og få forbrugerens opmærksomhed.

Vi stræber ikke efter at være et full service bureau i ordets traditionelle forstand, vi ser os selv som ejere af full service økosystemet.

Tilgang

I en verden fyldt med mere kommunikation end nogensinde før, drukner forbrugerne i støj. Du har ikke brug for en overfladisk, let og sjov tilgang til dine udfordringer. Vi tror på, at du har brug for omhyggelig, velovervejet og ofte krævende arbejde med ordentlig afprøvning og indsigt.

Hvis et brand tager et standpunkt på dets værdier og kombinerer det med data, indsigter og kreativitet, kan vi levere noget helt særligt.

Vores proces

Vores in-house Data Science & Analytics team udarbejder stærke indsigter, der er fundamentet for vores ideer. Ved at kombinere dette med en klar strategi tillader det os at identificere reelle forretningspotentialer og skabe løsninger, der udnytter brandværdier for at forbinde dem med de rigtige mennesker på den rigtige måde.

INDSIGTIDEEREFFEKT

Indsigt

Vi forener kundens data med adfærdsmæssige egenskaber for at forstå forbrugernes udfordringer samt identificere forretningspotentialer. Denne tilgang hjælper os til at udvikle ideer, som tilføjer værdi til folks liv og forbinder dem med de brands, vi repræsenterer, imens vi skaber langsigtet forretningsværdi.

Strategi

Inspireret af disse indsigter udvikler vi strategier, der udnytter undervurderede muligheder i en forbundet verden. Vi hjælper vores kunder med at nytænke deres marketingstrategi og skære i de traditionelle markeds- føringsomkostninger, mens vi bygger langvarige forhold til deres forbrugere.

Koncept

Ved at fokusere på at skabe værdi for slutbrugeren, skaber vi ideer, produkter og oplevelser, der udvikler relationer mellem brands og deres brugere. Vi ser derved udover normerne og går efter at skabe samtale samt følelser.

Det Visuelle

Vores team af designere, tekstforfattere, animatorer og producenter udfordrer konformitet for at tilføje liv til ideer på tværs af alle platforme og medier. Vi samarbejder med de mest talentfulde musikere, fotografer, ingeniører og skabere for at forme unik content og oplevelser.

Oplevelse

Betydningsfulde indsigter, strategier og koncepter skal være relatérbare for forbrugerne for at skabe værdi. Fra brandaktivering og PR til at engagere folk på tværs af sociale platforme, sørger vores dedikerede in-house team for, at det endelige produkt engagerer forbrugeren, hvor det virkelig betyder noget.

Vores kunder — vi arbejder med modige brands, der skubber, former og innoverer deres industrier.