Revolt Media

Vi kombinerer best practice paid media levering med ekseptionelt kreative løsninger, for at kunne give dig suveræne resultater.

partner-badges

Vores Paid Media Services

adwords

AdWords

Google AdWords er en af de stærkeste og mest anvendte performance kanaler til digital markedsføring, og kombineret med et tæt analytisk setup er du garanteret success. Vi tager os af alt fra mindre opsætninger til optimering af større konti og er specialiserede i leadgenerering og app kampagner, alt sammen optimeret ved at bruge Google Analytics og inn-app analytics fra Kochava og Firebase.

facebook

Facebook

Facebook annoncer har meget at byde på, når det kommer til at drive performance, og takket være vores meget dygtige content team er vi altid klar til at hjælpe vores kunder med at vinde i Social Media arenaen. Som Brand Performance bureau udvikler vi din paid media strategi samtidig med at ideerne tager form.

youtubeads

YouTube

YouTube er verdens anden største søgemaskine, og en kanal med stort potentiale når det kommer til at ramme din primære målgruppe. Vi udfordrer den traditionelle måde at lave video reklamer ved at styrke dit brands omdømme og drive direkte salg. Det gør vi ved at placere det helt rigtige video content for den specifikke målgruppe på de foretrukne kanaler.

instagram

Instagram

Instagram og Facebook annoncer bliver begge styret i Facebook Business Manager, og det er nemt blot at tilføje Instagram placeringer til dine eksisterende Facebook annoncer. Men forbrugeradfærden på Instagram er enormt anderledes, ligesom forventningerne til sponsoreret indhold er det. Instagram fortjener sin egen kreative og paid strategi.

snapchat

Snapchat

Snapchat er ikke kun sjov og ballade, videoer er kommet for at blive, og Snapchat er en kæmpe platform og en stor blanding af kreative annonceformater. Med så direkte en kommunikationsform, er vi i stand til at vise hvordan helt rigtigt indhold og levering kan drive salg og styrke fællesskaber.

bing

Bing

Vi arbejder med store internationale kunder på tværs af adskillige markeder, hvor Bing har stor relevans - men med et voksende nordisk publikum, synes vi at Bing også fortjener at få opmærksomhed og det vil vi gerne vise dig. Ved at overføre en procentdel af dine eksisterende søge kampagner til Bing, kan dit brand nå sit fulde potentiale når det kommer til performance.

Nogle af vores medie kunder
Paid Media clients

Vores Tilgang

Mens de fleste mediebureauer taler om optimering og de tekniske justeringer der adskiller dem, starter vores tilgang i den kreative ende, med levering af indhold og budskaber der virkelig rammer, for at skabe resultater som ofte viser dramatiske performance forbedringer fra vores kunders tidligere medie setup.

At vi har kreative services og nogle af de førende medie-eksperter i branchen samlet under et tag betyder, at vi kan integrere både kreative og medie overvejelser tæt sammen i al medieplanlægning, som sikrer, at dit medieforbrug er så effektfuldt som muligt.

Vi har hverken fordomme eller ensidighed over for specifikke kanaler - vores fokus er udelukkende at levere den stærkeste ROI for vores kunder, baseret på det aktuelle marketing landskab og bevægelser hos målgruppen.

rocket

SKABTESTLÆRSKABTESTLÆR

Vi er ikke interesserede i blot at gøre en bemærkelsesværdig forskel for vores kunder - vi er interesserede i at skabe dramatiske ændringer i deres ROI.

mark-media-revolt

MARK Frandsen

HEAD OF PAID MEDIA

Kontakt mig for en snak om, hvordan vi kan drive medie-performance for dit brand. Udfyld venligst formularen herunder, og jeg vil vende tilbage til dig inden for 24 timer.

partner-badges

Lad os snakke performance